BEYOND THE NUMBERS

O nama

O MENI
Financije su moja strast, a brojevi su moj jezik. VM Finance obrt za usluge otvorila sam 2017. godine, te sa 13 godina iskustva u računovodstvu pružam mikro i malim poduzećima, obrtima i OPG-ovima stručne i kvalitetne računovodstvene usluge.


Razumijem da je svaka poduzetnička ideja jedinstvena, stoga svakom klijentu pristupam s posebnom pažnjom, poštujući njihove specifične potrebe i karakteristike. Moj cilj je podržati ostvarenje vaših poslovnih ciljeva kroz sveobuhvatnu uslugu temeljenu na bogatom znanju, dugogodišnjem iskustvu i kontinuiranom obrazovanju.

Povjerenje, poštivanje rokova i međusobno uvažavanje ključne su vrijednosti u mom radu. Svaki klijent mi je izuzetno važan, te uvijek težim pružiti odgovoran, visokokvalitetan i profesionalan pristup.

Vama je knjigovodstvo nužno zlo, a meni je posao koji volim. Prepustite meni taj dio posla, a vi se bavite onime u čemu ste najbolji - svojim biznisom.
ZAŠTO ODABRATI NAS?
- Profesionalno, kvalitetno i pouzdano osiguravamo visokokvalitetne usluge na koje možete uvijek računati.

- Prilagođavamo se specifičnim potrebama vašeg poslovanja, osiguravajući da dobijete točno ono što vam je potrebno.
- Znamo koliki stres Vam čini dostava dokumentacije, zato nudimo mogućnost prikupa dokumentacije na adresi poduzetnika ili putem pošte, ukoliko nismo u istom gradu ili okolici.
- Omogućavamo detaljan uvid u financije vašeg poduzeća, pružajući vam sve potrebne informacije za donošenje pravovremenih i informiranih odluka.
- Naše usluge su prilagođene potrebama Vašeg poslovanja, osiguravajući vrhunsku kvalitetu po pristupačnoj cijeni.
- Naše usluge su dostupne kako u Sesvetama, tako i online, što vam pruža maksimalnu fleksibilnost.
Image
Image
Image

Naši klijenti o nama

Za VM Finance možemo reći da su precizni, jednostavni, poštuju rokove, prate sve novosti iz područja računovodstva i poreza te brzo reagiraju sa izmjenama u našem sustavu koje su potrebne za naše uspješno poslovanje.
Nismo bili svjesni važnosti točnih i pravovremenih računovodstvenih procesa i politika u tvrtki dok nismo angažirali VM Finance. Osim toga, a ne manje važno, sa njima smo dobili "3 u 1" - računovodstvo, poslovno i financijsko savjetovanje.
Izuzetno smo zadovoljni uslugom koju nam pruža VM Finance od samog početka poslovne suradnje. Njihova profesionalnost i stručnost rezultiraju suradnjom koja traje više godina. Za svaku preporuku.

Osnovni podaci

VM Finance obrt za usluge, vl. Valentina Miroslavić

Ive Paraća 1, 10360 Sesvete

OIB: 44192021896 / PDV ID: HR44192021896

Raiffeisen Bank d.d., IBAN: HR5424840081135038475

  • Telefon: +385 91 950 5830