BEYOND THE NUMBERS

Edukacije za poduzetnike

 

Dobrodošli na našu web stranicu za organizaciju seminara i radionica namijenjenih poduzetnicima koji žele dublje razumjeti ključne dijelove računovodstva i knjigovodstva u svom poslovanju. Naša misija je osnažiti vas znanjem i pružiti vam alate potrebne za uspješno vođenje poslovnih operacija.

Edukacije za poduzetnike

Naši seminari iz računovodstva i knjigovodstva fokusirani su na konkretne segmente poslovanja kao što su priznavanje troškova, porez na dodanu vrijednost, porezi, doprinosi i slično. Ovi seminari pružaju praktična znanja i strategije koje vam omogućuju bolje razumijevanje financijskih procesa te efikasnije upravljanje vašim poslovanjem.

Nakon edukacije ćete razumijeti svaki segment poslovanja koji pokriva naša edukacija. Kroz interaktivne radionice, naučit ćete kako primijeniti teorijsko znanje u stvarnim poslovnim situacijama te donositi informirane i pravodobne odluke koje će poboljšati vaše poslovanje.

Individualni pristup

Svjesni smo da svaki poduzetnik ima jedinstvene potrebe i izazove. Zbog toga pružamo individualizirani pristup učenju, gdje možete postavljati pitanja i raspravljati o konkretnim problemima iz vašeg poslovanja.

Pridružite nam se danas i investirajte u svoj poslovni uspjeh još danas.

Edukacije za studente i srednjoškolce

Uz edukacije za poduzetnike, ponosno nudimo i edukacije u obliku instrukcija namijenjene studentima i srednjoškolcima. Naš cilj je pružiti podršku mladim generacijama u ostvarivanju njihovog punog akademskog potencijala. Bez obzira tražite li dodatnu pomoć iz računovodstva, knjigovodstva ili poreza za pripremu ispita ili nešto drugo, naše instrukcije su tu da vam pomognu.

Pridružite nam se danas i krenite putem kontinuiranog učenja i razvoja!

Kontaktirajte nas!

Osnovni podaci

VM Finance obrt za usluge, vl. Valentina Miroslavić

Ive Paraća 1, 10360 Sesvete

OIB: 44192021896 / PDV ID: HR44192021896

Raiffeisen Bank d.d., IBAN: HR5424840081135038475

  • Telefon: +385 91 950 5830