BEYOND THE NUMBERS

Usluga knjigovodstva za obrte, OPG-e, mikro i mala poduzeća u Sesvetama i na području cijele HrvatskeU današnjem poslovnom svijetu, kvalitetno knjigovodstvo je ključ uspjeha svakog poduzeća. Bilo da vodite obrt, OPG, mikro ili malo poduzeće, pravilno vođenje financija može napraviti razliku između uspjeha i neuspjeha. Naša knjigovodstvena usluga u Sesvetama nudi profesionalno, pouzdano, diskretno i kvalitetno vođenje vaših poslovnih knjiga, te je cijenom prilagođeno svakom klijentu.

Vođenje poslovnih knjiga

Razumijemo da svaki poslovni subjekt ima svoje specifične potrebe, zbog čega nudimo personalizirane usluge koje su prilagođene upravo vama. Bez obzira na veličinu vašeg poduzeća, osiguravamo da su sve vaše knjige točne i ažurirane.

Za poduzeća koja zahtijevaju složenije financijske analize i izvještavanje, nudimo uslugu dvojnog vođenja poslovnih knjiga. Dvojno knjigovodstvo omogućuje detaljniji uvid u financijsko stanje poduzeća, pružajući vam sve potrebne informacije za donošenje informiranih poslovnih odluka.

Knjigovodstvo za obrte i OPG-e

Obrti i OPG-i često se suočavaju s jedinstvenim izazovima u vođenju svojih financija. Naše knjigovodstvene usluge prilagođene su upravo tim potrebama, osiguravajući da se možete fokusirati na svoj posao dok mi brinemo o vašim knjigama. Naša stručnost u radu s obrtima i OPG-ima jamči vam profesionalno vođenje poslovnih knjiga koje ispunjava sve zakonske propise.

Knjigovodstvo za mikro i mala poduzeća

Mikro i mala poduzeća su okosnica naše ekonomije, a mi smo ovdje da im pomognemo u njihovom rastu i razvoju. Naše knjigovodstvene usluge za mikro i mala poduzeća osmišljene su kako bi vam pružile sve potrebne alate za uspješno vođenje poslovanja. S nama, možete biti sigurni da su vaše financije u sigurnim rukama.

Zašto odabrati nas?

- Profesionalno, kvalitetno i pouzdano osiguravamo visokokvalitetne usluge na koje možete uvijek računati.
- Poštujemo privatnost naših klijenata, osiguravajući im sigurnost financijskih podataka.
- Omogućavamo detaljan uvid u financije vašeg poduzeća, pružajući vam sve potrebne informacije za donošenje pravovremenih i informiranih odluka.
- Naše usluge su prilagođene potrebama Vašeg poslovanja, osiguravajući vrhunsku kvalitetu po pristupačnoj cijeni.

Ako tražite kvalitetnu, profesionalnu i pouzdanu uslugu knjigovodstva, kontaktirajte nas još danas.


Dopustite nam da Vam pomognemo u vođenju vaših financija, tako da se možete fokusirati na ono što najbolje radite - vođenje vašeg poslovanja.

Osnovni podaci

VM Finance obrt za usluge, vl. Valentina Miroslavić

Ive Paraća 1, 10360 Sesvete

OIB: 44192021896 / PDV ID: HR44192021896

Raiffeisen Bank d.d., IBAN: HR5424840081135038475

  • Telefon: +385 91 950 5830