BEYOND THE NUMBERS

Računovodstvene usluge za mikro i mala trgovačka društva i obrte


Specijalizirani smo za pružanje visokokvalitetnih računovodstvenih usluga za mikro i mala trgovačka društva i obrte. U našem radu posvećeni smo tome da Vam olakšamo vođenje poslovanja kroz profesionalne i pouzdane računovodstvene usluge.

Financijsko računovodstvo

Financijsko računovodstvo je ključno za transparentno poslovanje. Nudimo cjelovite usluge financijskog računovodstva, uključujući vođenje glavne knjige, izradu financijskih izvještaja i praćenje financijskih performansi vašeg poslovanja. Naš cilj je osigurati točne i pravovremene informacije za donošenje poslovnih odluka.

Računovodstvo obračuna plaća

Računovodstvo obračuna plaća može biti složeno i zahtjevno, ali mi smo ovdje da vam pomognemo. Naš tim osigurava točan obračun plaća, uključujući obračun poreza, doprinosa i drugih obveza, kako bi vaši zaposlenici uvijek bili zadovoljni i plaće bile isplaćene na vrijeme.

Izrada financijskih izvještaja

Izrada financijskih izvještaja od vitalnog je značaja za svako poduzeće. Pružamo usluge izrade bilance stanja, računa dobiti i gubitka te ostalih financijskih izvještaja u skladu s važećim računovodstvenim standardima i propisima.

Kontrolno računovodstvo

Kontrolno računovodstvo je usluga koja osigurava dodatnu kontrolu nad unešenim podacima od strane vašeg internog računovođe. Ako vaša uprava želi povremeno provjeriti poslovne knjige, možete ugovoriti uslugu s nama kako bismo osigurali točnost i usklađenost vaših financijskih zapisa. Naš tim će temeljito pregledati vaše poslovne knjige i pružiti detaljno izvješće o stanju vaših financija.

Materijalno računovodstvo

Materijalno računovodstvo je osnova za praćenje vaših zaliha i materijala. Naše usluge obuhvaćaju vođenje evidencije o nabavi, skladištenju i potrošnji materijala, čime osiguravamo da vaši resursi budu pravilno evidentirani i raspoređeni.

Usluga dolaska u Vašu organizaciju

Za mikro i mala trgovačka društva i obrte, fleksibilnost je ključna. Zato nudimo uslugu dolaska u Vašu organizaciju i odrađivanje računovodstvenih poslova u Vašem prostoru. Na ovaj način, možete imati neposredan pristup našim stručnjacima i biti sigurni da su svi računovodstveni poslovi odrađeni prema najvišim standardima.

Zašto odabrati naše računovodstvene usluge?

- Iskustvo i profesionalnost: Naš tim čine iskusni računovođe koji su posvećeni pružanju najboljih usluga.
- Individualni pristup: Prilagođavamo se specifičnim potrebama vašeg poslovanja, osiguravajući da dobijete točno ono što vam je potrebno.
- Pouzdanost i točnost: Garantiramo točnost u vođenju vaših financija, što vam omogućava da se fokusirate na rast i razvoj svog poslovanja.
- Prilagodljivost: znamo koliki stres Vam čini dostava dokumentacije, zato svojim klijentima nudimo mogućnost prikupa dokumentacije na njihovoj adresi ii putem pošte, ukoliko nismo u istom gradu ili okolici.

Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo pomoći Vašem poslovanju kroz naše vrhunske računovodstvene usluge. Prepustite nam brigu o vašim financijama, a vi se posvetite onome što najbolje radite – vođenju i razvoju svog poslovanja!

Osnovni podaci

VM Finance obrt za usluge, vl. Valentina Miroslavić

Ive Paraća 1, 10360 Sesvete

OIB: 44192021896 / PDV ID: HR44192021896

Raiffeisen Bank d.d., IBAN: HR5424840081135038475

  • Telefon: +385 91 950 5830